perjantai 17. heinäkuuta 2009

Kalsarikänni

Tänään on taas ollut sellainen päivä, että olisi ehkä kannattanut nukkua tämän yli. Tai itseasiassa se alkoi jo eilen. Mies on käyttäytynyt todella inhottavasti, koko ajan pahalla päällä ja tottakai se tarttuu muhunkin, tosin mä en tule pahalle päälle vaan surulliseksi. Eilen se sitten tiuski oikein urakalla, selvisipä siinä samalla muutama asia ja tänään selvisi vielä lisää kun vaan heitin yhden jutun ilmoille. Edelleen se on räjähdysherkkä, itseppä on tilanteen aiheuttanut. Eikä tuo halua puhua niitä selviksi, kun taas mä haluan. Vaikkakin olen itkenyt tän päivän aikana aivan tarpeeksi. Ja vain siksi, että otan itseeni, kun toinen ei halua puhua tai tiuskii.

Miehillä on PMS!

Eilen ukkosti oikein kunnolla. Täältä katkesi sähköt sen ukkosen ajaksi, ehkä 15 min. Mä en ehtiny sammuttaan konetta tai ottamaan antenninjohtoa tms pois seinästä, sillä se ukkonen tuli aivan yllättäen tähän päälle. Aluksi kuului vaimeaa kuminaa jostain todella kaukaa ja sitten aivan äkkiä jyrähti päällä ja sähköt katkesivat. Sähköt tuli päälle heti, kun ukkonen oli mennyt ohi, koneen sain käyntiin aivan normaalisti, televisiokin toimi, ainoastaan digiboksi ei suostunut toimimaan kunnolla. "Tarkista antenninjohto" siinä luki. Tein kaikkeni ja se ei toiminut. Tänään ajattelin ensin käydä ostamassa uuden antenninjohdon, josko se olisi siitä kiinni. Kuitenkin kokeilin vielä ja kappas, sehän toimii! Tiedä sitten, iskikö ukkonen johonkin talon järjestelmään ja se saatiin toimimaan vai mitä tapahtui. En valita. Ei olisi ollut varaa uutta boksia ostaa tällä hetkellä.

Ai niin, ei tuo mies ole ainoa syy miksi olen viime aikoina itkenyt. Kävin labrassa tuossa taannoin, tulokset olisin saanut jo viime viikolla, mutta en uskaltanut soittaa. Ajattelin, että jos mulla kohdunkaulansyöpä on, niin eiköhän sieltä olisi soitettu jo. Silti olin aivan varma, että mulla syöpä on, sillä labratäti vähän sanoi, ettei voi puhdas näyte olla ja kun puoli vuotta aiemminkaan ei ollut puhdas. Neljä päivää tulosten valmistumisen jälkeen pakotin itseni soittamaan tulokset ja puhtaathan ne olivat. Menin sanattomaksi kun täti puhelimen toisessa päässä sanoi tämän, en tainnut edes sanoa kiitos, hei. Suljin vain puhelimen ja aloin itkemään. Helpotusitku on paljon parempi kuin turhautuneisuus itku.

 Edit 20.35  Ai niin, unohdin kertoa. Juon olutta.  :)

9 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ah ja voih. Paska juttu tuo ensimmäinen, mutta jälkimmäinen tosi hyvä!

Men... Can't live with them. Can't live without them. Can't leave them by the side of the road when you're done with them.

Mimmu kirjoitti...

Tiina: Ehkä pitäisi kuitenkin vaan yrittää elää ilman. Tietyt asiat kun tuntuvat toistuvan.

Hehkuvainen kirjoitti...

Huh.

Digihässäkkä = jee!
Itku miehen takia = :(
Puhdas tulos = jee!

Mimmu kirjoitti...

Hehku = Jee! :)

Annikki kirjoitti...

Voi miten hyvä kuulla, että olet terve. Miehistä näin kitkerä akka sanoo vain, että kyllä ne vaihtamalla paranee. :)

Tiina kirjoitti...

Annikki on oikeassa, vaihtamalla paranee.

Mimmu kirjoitti...

Annikki ja Tiina: Musta tuntuu, että mä vaan vedän puoleeni miehiä, joilla on jotain ongelmia. Eli tiedä sitten paranisiko. Mutta katsellaan miten asiat menevät. :)

Private kirjoitti...

Mielenkiintoinen blogi sulla. Eksyin blogilistan kautta tänne. Tuun paremmalla ajalla lueskelemaan vielä enemmän, nyt pakko mennä nukkumaan! :)

Mimmu kirjoitti...

Private: Kiva jos kiinnostaa :) Tervetuloa!