keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Näin niitä asioita perutaan

Mun piti tosiaan tavata kaveria tänään kaupungilla (ei tämä sama, joka ärsyttää). Noin 15 min ennenkuin lähdin, hän ilmoittaa ettei onnistukkaan. On päättänyt jäädä tekemään ylitöitä. Mä ymmärrän kyllä, että joskus on ehkä niitä ylitöitä tehtävä, mutta pakkoko niitä on just silloin kun on jotain sovittuna.

 Mä tiedän ottavani itseeni aivan liian helposti ja tämä oli tänään taas se tilanne. Tuli paska olo, kun olisi voinut olla hauskaa ja nyt sekin peruuntui. Tai pikemminkin siirtyi huomiselle. Katsotaan vaikka kun kello tulee huomenna neljä, niin tuo samainen tyttö pakertaa vielä töitä ja ilmestyy paikalle aikaisintaan puoli viisi.

8 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Höhhel. Tuo on kyllä inhottavaa. Jotkut ei vaan tajua.

Mimmu kirjoitti...

Tiina: Miks musta tuntuu, että ne kaikki on mun elämässä? Siis ne, jotka ei tajua.

Hehkuvainen kirjoitti...

Voi harmistus :/. Jos on kerta sopinut, ei tuollainen mielestäni ole oikein korrektia.

No, hän sentään ilmoitti ennen kuin ehdit lähteä. Minulla on pari sellaista tuttua, jotka soittavat (jos soittavat!) puoli tuntia sovitun tapaamisajan jälkeen, että myöhästyvät. No ylläri. Ja varsin hyvin tiesivät jo kymmenen minuuttia ennen sovittua tapaamisaikaa etteivät ehdi ajoissa, mutta eivät sitten viitsi ilmoittaa. En arvosta.

Mimmu kirjoitti...

Hehkuvainen: Ei se munkaan mielestä ole kovin asiallista käytöstä.

Jos jotkut tekevät useinkin tuota perumista, on monesti käynyt itsellä mielessä, että tekisi saman. Kuitenkin on niin paljon kiltti, että ei tee. Menee paikalle pettyäkseen.

Tiina kirjoitti...

Joskus kyllä on ihan oikeasti sellainen tilanne, että niitä ylitöitä vaan on pakko tehdä vaikka olisi sopinut mitä. Etenkin kuun ensimmäisenä päivänä.
En tosin tiedä millaista duunia kaverisi tekee, mutta kuunvaihde on aina firman kirjanpidon kannalta kiireistä aikaa, raportteja ja deadlineja. Eikä tarvi edes olla mikään kirjanpitäjä, nuo vaikuttavat moniin osastoihin.

Tämä vaan tuli mieleen kun tajusin, että eilenhän oli heinäkuun ensimmäinen päivä.

Mimmu kirjoitti...

Tiina: Yleensä tämä mun kaveri kyllä tietää milloin on kiirettä töissä. Ei johdu kuun vaihtumisesta. Sanoi itsekin jo viime viikolla kun kysyi nähdäänkö, että tämä viikko tulee olemaan töissä kamala.

Elegia kirjoitti...

No aika lyhyellä varotusajalla perui! Varmaan on tiennyt aiemminkin, joten heti pitäisi ainakin ilmoittaa. Kyllä minuakin ottaisi kupoliin.

Ymmärrän kyllä perumiset ja muut, mutta ne voisi kyllä tehdä hyvissä ajoin.

Mimmu kirjoitti...

Elegia: Joo, ei perumiset silleen haittaa kun itsellekin tulee joskus esteitä, mutta tosiaan pidemmällä varoitusajalla sentään.