maanantai 17. joulukuuta 2007

Joululahjadilemma

Mitä ihmettä sitä ostaisi joululahjaksi vanhemmille, vuoden nuoremmalle veljelle ja mahdollisesti veljen avovaimolle? Vanhemmille on ostettu jo kaikki mahdolliset löylynhenget yms vedenkeittimeen saakka. Joten jotain erilaista ja edullista saisi nyt luvan löytyä.
Veljen lahja on myös ongelma. Rahaa kun ei ole kovinkaan paljoa, niin jotain edullista olisi kiva saada. Viime jouluna ostin tuolle kaksi t-paitaa. Mulla on muuten melko hyvä maku miestenvaateasioissa, että jos joku tarvii shoppailuapua ;) Siis joku mies.


JK sanoi tajunneensa mitä menettää, jos päästää mut karkuun. Että mun laisia naisia ei vastaan tule kovinkaan montaa. Eilen puhuttiin asioista, mitkä pitää muuttaa, jotta tää alkaisi toimimaan. Ainakin nyt on mahdolliset suunnitelmat näyttäneet hyviltä. Pitää vaan taas alkaa viettämään aikaa yhdessä, jotta voisin luottaa uudelleen ja nähdä, että mies on todellakin muuttunut. Kihloihin tuo haluaisi mun kanssa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ohhoh. On kai se kuitenkin positiivista, että miesjuttuja on, vaikkei ne aina niin helppoja olisikaan :)

Ja mitä lahjoihin tulee, niin en kyllä osaa auttaa. Tänä vuonna vanhemmat saa lähinnä uuteen vessaansa tavaroita, kun ovat niitä pyytäneet. Veli ja sen kihlattu saavat pussilakanasetit ja patalappuja, kun en mitään mielikuvituksellisempaa keksinyt.

Anonyymi kirjoitti...

Kannatta varmaan juurikin katsoa ensin aikansa, ennen kuin kihlautuu. On se kumma, että jotkut eivät sitten tajua mitä niillä on, ennen kuin sen menettää.

Toivotaan, että kaikki kääntyy hyväksi ja toimii luottamuksineen kaikkineen. :)

Mimmu kirjoitti...

Enpä ole kyllä nyt kihloihin menossakaan. Ei se ole sellainen tuosta vaan juttu mulle. Välillä tuntuu, että mitenköhän tuo tulisi toimimaan. Kun en tosiaan haluaisi enää pettyä.

Wille kirjoitti...

Toivotaan ettet enää joudu pettymään.

Mimmu kirjoitti...

Samaa toivon itsekin.

Wille kirjoitti...

Tässä olen miettinyt että oliko täällä aamulla joku toinenkin teksti jonka olet sitten poistanut vai olenko vain kuvitellut tai nähnyt unta.