tiistai 11. joulukuuta 2007

Tiistai

Että mä vihaan toimistoissa käyntiä. Tänään oli ohjelmassa työvoimatoimisto sekä Kela. Kumpaankaan ei kovin kauaa onneks tarvinnut tällä erää jonottaa. Joskus Kelassa saa jonottaa puolikin tuntia, vaikkei siellä ole oikeastaan asiakkaitakaan. Mutta onpa sekin nyt sitten taas hoidettu joksikin aikaa. Ei tarvi siitä välittää.

Kaveria näin eilen iltasella vielä. Se odottaa ensimmäistä mukeloaan. Ihan kiva, että kertoo asioista, mutta mua ei nyt välttämättä joka näkemiskerralla kiinnosta koko aikaa puhua pahoinvoinnista, vuodosta ja muista oireista. Eikö raskaana olevilla mahdu päähän mitään muuta? Kyllä toiselle kaverilleni vaan mahtui. Hänen kanssaan en muista puhuneeni raskaudesta kovinkaan paljoa, vaikka paljon asioista puhutaankin.

Ja lopuksi vielä avautuminen miesasioista. JK on jotenkin se mun heikkolenkki. Siihen olen edelleen jollain tapaa lääpälläni, tosin sen verran vähän, että voin ja mahdollisesti uskallan tehdä muutakin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toiset raskaana olevat elävät ns. kuplassa täysin omassa maailmassaan ja heidän päähänsä ei kerta kaikkiaan mahdu muuta kuin se raskaus ja siihen liittyvä... Niin ikävää kuin se onkin :(

Nuo miesasiat ovat aina iso ?, tuttu ja turvallinen on aina mielessä silloin kun jotain uutta ja kenties lupaavaa olisi ns. tarjolla. Se tuttu ja turvallinen on melkein sama kuin menisi rossoon ja vaikka avaisikin sen ruokalistan tietäisi kuitenkin jo valmiiksi mitä tilaa ja mitä tulee saamaan. Toivottavasti saat asiat ratkaistua mielessäsi ja teet ennenkaikkea itsellesi parhaan ratkaisun.

Kela on yksi niistä paikoista joissa menee aina käydessä hermo, jossei odottamisen takia ni sit palvelemassa on joku todella ynseä tai tietämätön ja hidas ihminen...

Vastasin haasteesi, kiitos siitä ja täyttelin ystiskirjaasi kans.

Mimmu kirjoitti...

Hieno juttu Lumi, pitää käydä vaklaamassa vastauksia :)

Se on totta, että tuttu ja turvallinen on juuri kuten tuo ravintolassa syöminen. Mutta toisaalta, jos on löytänyt jotain hyvää, niin miksi vaihtaa. Paitsi jos siihen on joutunut pettymään jossain vaiheessa. Sitten varmaan miettii kaks kertaa.