perjantai 13. kesäkuuta 2008

Do you think you can tell?

Tästä alkuun soimaan biisi taustalle. On se vaan hyvä. :)Tänään on taas näyttänyt kesä takalistoaan ja vettä on satanut. Mä haluan ne aurinkoiset päivät takaisin! Missä ne luuraa? Eihän ne nyt voinu olla tossa?

Kävin kaupassa kävellen ja onnistuin kastumaan kokonaan takaisin tullessa. Sateenvarjoahan ei voi mukaan ottaa kun ilma näyttää jo lähtiessä harmaalta. Se olisi liikaa vaadittu.

En sitten tänään leiponutkaan, kun kaveri perui huomisen. Huomenna voisi silti leipoa jotain ja viedä viikonloppuna kaverille vaikka. Käydä katsomassa niiden uutta asuntoa. Viikinsaareenkin olisi kiva mennä, mutta taitaa ilmat senkin estää. Perhana! Viikinsaaresta tuli muuten mieleen se, että Willehän tuossa viime vuoden puolella lupaili pienen pientä piknikkiä.. Miten on? ;)

Tänään on ollut vähän tylsä päivä. Plaah-olo. Mikään muu sana ei kuvaa tätä oloa paremmin. Toivottavasti huominen on parempi päivä. Panokset kovenee.

4 kommenttia:

Wille kirjoitti...

Olet jaksanut oikein kaivaa blogiltani todistusainekset että olen piknikin luvannut. Sulla on tainnut olla tylsää.

Mutta siis, tottakai ne piknikit täytyy järjestää. Miten olis juhannuksen jälkeen?

Mimmu kirjoitti...

Mulla oli todella todella tylsää. :)Juhannuksen jälkeen käy vallan mainiosti.

Tiina kirjoitti...

Mitäs biisejä tuossa postauksessa oli? Multa on blokattu pääsy youtubeen täältä töistä, niin ei mitään hajua. Jää vaivaamaan.

Mimmu kirjoitti...

Eka oli Pink Floyd - Wish You Were Here ja toka oli Kummelinpätkä Panokset kovenee.