perjantai 20. kesäkuuta 2008

Ihania naapureita!

Naapurit kerrostalossa ovat kivoja niin kauan kun ne ovat hiljaisia. Mutta auta armias kun naapuriin muuttaa mölyäviä ihmisiä. Silloin kerrostaloasuminen ei olekkaan enää herkkua. Mun alakerrassa asuu tällaisia. Tänä aamuna vähää vaille viisi olen herännyt siihen, kun siellä soitetaan niin lujalla kuin kaiuttimista lähtee, Vicky Rostia, Ultra Brata yms Radio Suomipopin ohjelmistoa. Tietenkään kaikkia biisejä ei voi samalla volalla kuunnella. Sehän nyt olisi aivan liian helppoa niille naapureille, jotka ajattelevat, että jos kerran isännöitsijä ei saa näitä musiikinrakastajia hiljaiseksi, niin poliisi voisi saada. Pitää taas laittaa isännöitsijälle viestiä, että eikö todellakaan voisi sitä varoitusta sinne laittaa menemään. Ei mitään järkeä, että nämä yhdet soittavat ja laulavat Sant Pauli ja Reberbahnia aamuviideltä niin lujalla, että pitää miettiä nukahtiko huonoon karaokebaariin. Perkele!

En mä oiskaan nukkunu pidempään! NIH!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voih, kaikki sympatiani sinulle! Asuin itse muutaman vuoden niin, että naapurina oli kauheita mölyäjiä. Hekin harrastivat suomikaraokea... Meni hermo useammin kuin kerran. Käytiin ovella, jätettiin lappuja, ilmoitettiin isännöitsijälle. Mikään ei tehonnut. Aargh. Onneksi nykyisten naapureiden kanssa ei ole ollut mitään ongelmaa. Tsemppiä!

Mimmu kirjoitti...

Mä toivon myös, että joko ne tajuavat muuttaa kohta pois tai sitten itse saan kämpän. Järki lähtee jos joka viikonloppu kuuntelee musiikkia tuolla volalla. Ei oo kiva. :(