maanantai 16. kesäkuuta 2008

Maanantai

Miksiköhän tätä väsyttää koko ajan? Tänäänkin torkuin jonkun tunnin verran tuossa iltapäivästä ja nytkin on vielä täysin vetämätön olo. Aamullakin nukuin jonnekin puoli yhdeksään saakka suunnilleen kahdesta. Pitäisi riittää kun ottaa huomioon eilisenkin päiväunet. Tästä voimme päätellä, että nukun aina paremmin jonkun vieressä. ;) Vaikka yhdessä nukutun yön jälkeen väsyttäisikin, niin sitä silti jaksaa tehdä muutakin kuin möllöttää.

Kävin tänään kaupoissa katsomassa alennusmyyntejä. Mitään ei tarttunut käteen, paitsi hammastahnaa, hammasharja ja lattianpesuainetta. Ja tietenkin sekin oli sitten heti testattava eli täällä kämpässä on nyt kaksi kertaa vajaa viikon sisään pesty lattiat!!!! Koskakohan on tällainen ihme aiemmin tapahtunut? Ei koskaan! Vielä kun saisi kunnollisen pesuvälineen tuon iänikuisen mopin sijaan, niin ai että :) Musta on tullut siivousfriikki mitä ilmeisemmin.

Huomenna olisi edessä postireissu ja mahdollisesti se fillarinkorjausmatka myös. Oiskohan jo aika sillekin jotain tehdä. Keskiviikkona tai torstaina voisi olla kiva lähteä kiertämään taas kirppareita. Halukkaita mukaan?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mun pitää kai mitä ilmeisemmin pestä ikkunat kahteen kertaan viikon sisään... On vähän huolimatonta jälkeä tullut tehtyä. Sen siitä saa kun pesee hämärässä. :/

Sä kyllä olet jotenkin friikahtanut tohon siivoamiseen. Outo ihminen! ;)

Mimmu kirjoitti...

Eiköhän tääkin friikahtaminen mee ohi sitten kun kissat tulevat taas kotiin. Sillon ei oo mitään mieltä siivota, kun kaks tuntia imuroimisen jälkeen matto on taas samanlainen kuin ennen imurointia ;) Että nou hätä, kyllä mä palaan vielä ennalleen:

Anonyymi kirjoitti...

Mä aina nuuskuttelen kaupoissa uusi pesuaineita ja siiten kun valkkaa parhaimman mukaan ni toki kotona pitää sitä heti testata, vaiks eilen ois vasta suunnilleen pessyt lattiat. Ymmärrän siis tuskasi ;)

Mun pitäs kiertää noi kirpparit kans, pitkästä aikaa...

Mimmu kirjoitti...

Mä en muuten koskaan osta isoa tiskiainepulloa, kun kivempihan se on aina jollain uudella tuoksulla tiskailla kuin että tuskailis sen saman vanhan kanssa. :) Mä taidan olla vähän omituinen...

Kirpparikierrokset on kyllä kivoja.