tiistai 1. heinäkuuta 2008

Hiihiiihiii

Mikä ihme siinä on, että aikas moni mies hengittää todella kuuluvasti? Harvemmin naisen kuulee hengittävän niin äänekkäästi. En ainakaan itse ole kiinnittänyt naisten hengitykseen niin paljoa huomiota. Tänään bussissa taakseni istui tällainen isoon ääneen hengittävä mies. Sitä alkaa itsekkin hengittämään tämän tahtiin, kun sitä hetken kuuntelee. Ei ollenkaan kivaa. Aivan sama juttu kuin jos mietit, että miten normaalisti pidät kieltä suussasi, niin eihän se sitten tunnu sopivan sinne millään. Liian hankalaa hommaa tietoisesti tehtäväksi!

Nukkumaan mennessä tämä äänekäs hengitys ei niinkään haittaa, itse pystyn nukahtamaan vaikka toinen kuorsaisi, jos se kuorsaus ei siis ylitä tiettyä desibelimäärää ja on tasaista. Mutta jos vaikka elokuvaa pitäisi katsoa ja toinen hengittää kuin olisi vuosisadan flunssa päällänsä, niin alkaako pikkasen nyppiä!

Muistoissani on eräskin poika yläasteelta, joka liikuntatunneilla tanssiessa huohotti korvan juuressa. Ei kuulostanut kivalle ei. Tämä samainen poika köksän tunnilla tiskasi aina niin vauhdikkaasti, että siinä olivat sekä hänen että hänen parikseen tiskaukseen joutuneen henkilön essut + muut vaatteet edestä likomärät. Terkkuja vaan, jos satut lukemaan! ;)


Kävin siellä kaupungilla. Onnistuin kiertämään alennusmyynnit melko hyvin. Sokoksella harhauduin ja ostin kaksi kynsilakkaa. Ja tietenkin pakko tänne kuvakin niistä laittaa, ettei mene täysin tylsäksi tämäkin blogi.
Pitäis varmaan tehdä jotain eli tiskata. Mutta kun ei vaan jaksa kiinnostaa! Päiväunetkin voisi ottaa. Se kiinnostais paljon enemmän.

8 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Mikä siinä on, että miehet ylipäänsä hengittää?

No ei vaan... :D

Mimmu kirjoitti...

Kyllä mä haluan mieluiten mieheni hengittävinä kuitenkin ;D

Anonyymi kirjoitti...

Tätini kommentoi kerran meillä yökyläiltyään äidilleni, että hänen oli täytynyt yöllä tarkistaa että minä ja siskoni olemme edelleen hengissä, kun hengitimme niin hiljaa :D. Tuosta on kulunut vuosia, mutta edelleenkään en tietääkseni pidä juurikaan meteliä hengittäessäni.

Tuo hengitysääni lienee yhtä yksilöllinen kuin puheäänikin. Toisilla se vain on kovempi. Ja onhan niitä sitten nuhan lisäksi muitakin ratkaisevia tekijöitä, kuten ihan silkat rakenteelliset asiat. Minulla on isot ontelot ja ilma virtaa niissä hiljakseen esteettä, niin ääntä ei kuulu :D.

Mutta onko ärsyttävää, kun joskus nenä vinkuu? On. XD

Mimmu kirjoitti...

Se nenän vinkuminen on muuten kans TOSI ärsyttävää!!!! :D

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin ostin viime viikolla kaks kynsilakkaa ja on melkein saman väriset kun noi sun ostamat, eri merkkiä kun sun, mutta värit on melkein samat :o Spooky!

Mimmu kirjoitti...

Mä matkin sua ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti tosta kielijutusta!!!! *pelaa ja pelaa ja ei meinaa kieli mahtua enää suuhun* prkl... x)

Mimmu kirjoitti...

Eiks oo jännä, miten kieli kasvaakin kun alkaa tiedostamaan sen olemassa olon.