tiistai 17. kesäkuuta 2008

Sirenitan syyPakkohan se on jotakuta syyttää, että edes tulee mieleen alkaa pesemään ikkunoita. Eli syytetään nyt sitten Sirenitaa ja Minjaakin vaikka vähäsen, kun kerran mainitsi blogissaan tämän toiminnon. Eipä silti, en kyllä viime vuonna tainnut kertaakaan pestä tuota isoa ikkunaa ulkoapäin, joten oli se kyllä sen tarpeessakin. Sisäpuolelta nyt saisi pestä kerran kuukaudessa, kun siinä on aina noita kissannenän jälkiä. Hirveä homma muuten kissataloudessa pestä ikkuna. Pitää koko ajan varoa, että milloinkas katti saa päähänsä tulla ihastelemaan maisemia ikkunalaudalta. HUI! Eli vessa on aika tuttu paikka kissoille ikkunanpesupäivänä. ;)

Koskakohan se ilma muuttuisi kesäisemmäksi? Tässä oon sitä odotellut taas. Alkaa tää sade jo pikkuhiljaa ärsyttämään. Eilen ehdin käymään kaupungissa sinä sateettomana hetkenä, mutta siinä se. Ei tykkää. Tai sitten jos pitää sataa, niin tulkoot hemmetti koko viikon sademäärä yhtenä vuorokautena. Tälläinen pikkutihuttelu on ärsyttävää!

Jos sitä menisi nyt keksimään jotain muutakin tekemistä kun koneella mölläämistä. Jos vaikka tiskais ;) No ei vais. En tiskaa.

6 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Minä oon ihan syytön! Ihan varmana oon! Kuitenkin pesit ne ikkunat jo ennenkuin luit siitä minulta, tunnusta pois? :D

Mimmu kirjoitti...

Mitään mitä en oo tehnyt, en tunnusta :)

B. kirjoitti...

Onko tätä ikkunanpesuhommelia nyt ihan pakko toistaa joka blogissa ;) Tulee varmaan ensi yönä uniin... Huomenna on mitä ilmeisimmin pakko tarttua toimeen, edellisestä kerrasta onkin jo ehkä n. 5 vuotta. Vai olikohan se edes tässä kämpässä..? Kyllä noista toisaalta ulos vielä näkyy.

Olenkohan koskaan jättänyt tänne jälkiäni, en muista. Lukenut olen jo pitkään. Kivoja mutinoita sulla!

Mimmu kirjoitti...

On sitä pakko toistaa. Tuleepa kaikkien blogilaisten pestyä ikkunansa ;)

Kiva kun jätit merkin tännekin, osasin nyt tuonne sinunkin luokse tulla pällistelemään ja tekemään tilauksen :)

Anonyymi kirjoitti...

Oooh! Nyt vasta huomasin, että minua on syytetty!!!! Ooooooohhh!!! ;)

Mimmu kirjoitti...

Sä oot sulkenu silmäs siltä syytökseltä :D