keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Treffien likaisia yksityiskohtia
Kuten Willelle eilen lupasin kommenttilaatikossa, niin kerron kaiken jos likaisia yksityiskohtia tämän päivän treffeiltä löytyy ja löytyihän niitä. Ei se munkin syöminen Pyynikin näkötornilla kovin siistiä puuhaa kyllä ole. Varsinkin jos seurana on Wille ja Minja
Eritoten ylhäällä, tuulisella tasanteella meni meno varsin villiksi. Ei kyllä meillä, vaan ryhmällä japanilaisia/kiinalaisia turisteja. WOUUUUUUUU!!!!!!! ;) (Inside juttu, jota ei tiedä kuin harvat ja valitut). Kysyä saa, jos uteliaisuus voittaa.

Urheiltiinhan me vielä sieltä näkötornilta pois keskustaan Pyhäjärven rannan kautta. Että eiköhän ainakin osa niistä munkeista sulanut sillä matkalla.

Kivaa oli, kiitos jokaiselle osallistuneelle. Otetaan joskus uusiksi?

Tämän treffailun jälkeen kävin kaverin kanssa vielä shoppailemassa ja nyt onkin sit aikas sippi olo. Jutuntasosta huomaa, ettei oikein päässä liiku paljoakaan. Joten toivottelen vain kivaa keskiviikkoa kaikille!

P.S. Ai niin, tietääkö kukaan, miksi noi puut tuossa ylhäällä olevassa kuvassa kääntyvät vasemmalle? Mun käsittääkseni etelä ei ole siellä suunnalla..

4 kommenttia:

Wille kirjoitti...

WOUUUU! Olipas likaista. Ehdottomasti joskus uusiksi niin pääsette sivistämään minua lisää.

Mimmu kirjoitti...

Suttuista menoa. Joo, tottakai sivistetään lisää mielellään. Katotaan jos mentäis silloin vaikka sinne Hervantaan :D

Minja kirjoitti...

:D Hervantahan onkin kaiken sivistyksen kehto.

Miten minä olin jo ehtinyt unohtaa ne turistit! Wouu..

Mimmu kirjoitti...

Sä halusit sulkea sen kaiken kamalan huudon pois mielestä :D

Hervantahan on kehityksen ja sivistyksen mekka. ;)